Het vakantiekamp is een initiatief van Kom op tegen Kanker

Wat doen we vandaag?

woensdag 04 juli 2018

Ploeg 1 is momenteel bezig de vlag terug te winnen van het beest. Of het hen zal lukken weten we pas deze avond. Deze ochtend hebben ze al wel van het beest gewonnen met het grote ganzenbord.

De kinderen van ploeg 2 zijn op zoek naar de grot van Ali Baba. Nu moeten ze hem nog openmaken maar daarvoor moeten ze heel wat opdrachten doen. Niet zo eenvoudig maar die van ploeg 2 zullen de klus wel klaren.

Bij ploeg 3 staat een combinatie van koken en een escaperoom op het programma. Ondertussen staan hier prachtige peperkoeken huisjes. Hopelijk kunnen de anderen ontsnappen uit hun escaperoom.

Heb je ooit al gehoord van een 'levende bingo'? Bij ploeg 4 klaarblijkelijk wel. Straks gaan ze nog pizza maken en dan een pizza-cinema-avond om af te sluiten.

Ploeg 5 maakt vandaag kennis met de buddy- en jongerenwerking van Kom op tegen Kanker. 

En ook nog dit: de ijsjeskar staat al klaar. Dat wordt smullen tijdens het vieruurtje.

Het vakantiekamp is een initiatief van Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.